Telenovelių Forumas :)**

Telenovelių Forumas :)**

Apie telenoveles ir jų aktorius
 
rodiklisCalendarDUKNarių sąrašasVartotojų grupėsRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Camila Bordonaba

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
Anny
Adminiukė <33
avatar

Pranešimų skaičius : 86
Join date : 2009-05-31
Age : 25
Miestas : Kaunas

RašytiTemos pavadinimas: Camila Bordonaba   Antr. 06 02, 2009 7:39 am


Biografija:

Tikras vardas:Camila Bordonaba
Gimimo data:1984 09 04
Amzius:21
Pravarde:Cato
Apie ja:Yra labai pavydi ir linksma
Augintiniai:Papuga Rocio ir suo Homero
Megstamiausia spalva:Melyna
Megstamiausias maistas:Makaronai (Camila vegetare)
Desertas:Citrininis pyragas
Gerimas:Sodos vanduo
Laimingas skaicius:17
Hobis:Kinas
Megstamiausi gyvunai:Bezdzione ir begemotas
Gimimo vieta:Palomaras
Ugis:1.63 - 1.67
Seima:Mama tetis ir broliai
Kiek metu tavo tevams:mamai 47 teciui 48
Geros savybes:atvira
Blogos savybes:pavydi
Talismanas:mano suo
Ar vaikstai i futbolo rungtynes:aisku!
Megstamiausia TV programa:Simpsonai
Rasytojas:Ernan Xese
Megst.metu laikas:pavasaris
Gimtadieni svencia su draugais.
Megstamiausias sportas:Plaukimas ir aerobika
Meg.futbolo klubas:Cikaga
Meg.aktoriai:Vupi Goldberg,Fernando Miras
Meg. filmas “Keiciantis iprocius”
Įdomiausias zanras:Itemptas
Meg.grupe:”Ginklai ir rozes”
Meg.dainininkai:Carlis Gracia, Diego Torez
Meg.Daina:”Kapitonas Marielis”
Geriausia vieta:Sostines
Noretu gyventi kitoje salyje
Niekada nebuvo isimylejusi savo draugu
Idealus vyras:Diego Torez
Niekada nesako komplimentu
Troskimas:kad pasaulis pasikeistu i geraja puse
Nemegsta Argentinos politikos

Filmografija:
•«Son De Fierro» - 2006 Argentina
• «Gladiadores de Pompeya» - 2006, Argentina
• «El Patron de la Vereda (El Juego del Amor)» - 2005, Argentina
• «Floricienta» - 2004-2005, Argentina
• «Rebelde Way» - 2002-2003, Argentina
• «Chiquititas, La Historia» - 2001, Argentina
• «Chiquititas» - 1995-2001, Argentina
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://telenoveles.niceboard.biz
 
Camila Bordonaba
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Telenovelių Forumas :)** :: Aktoriai/Dainininkai :: Lotynų Amerikos aktorės-
Pereiti į: